Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som drunknade för tidigt

mannen som drunknade för tidigt
kunde enbart simma med armarna

dagen han lärde sig använda benen
var han redan död
och fick aldrig lära känna fiskarna

som han blev serverad




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-01 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson