Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskning

Vandrar i Frejas salar
naken är mitt sinne
död är björnen som
skyler min kropp.

Skratta du ensamma människobarn
flykten från sanningen blir tårar.

Myrornas väg doftar
urin tror jag leder
dem hem, biten
jag kliar min kropp.

© Bosse 2 oktober 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-02 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten