Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Googles.


Det första ordet är inte tänkt

 

 

 

Jag går, med glada steg, vid sagans hus där kliver in i natur universum.

En mäktig tystnad i löv, som sänker sommarrösten   genomet att lära höstens viskning.

 

När pressad kvitten faller.

 

Mina persienner ska bli gulla mot Baltiska blå hav.

 

Även mina tankar är så gula i mitt sinne.

Under himlen med mörka kvistar

Stilla vända mot, Värtahamnen

Staden sover fortfarande i en gnista.

Drömmer om säsongen med gyllene jeans.

Upplevelserna av uppfyllelse passerar genom ångorna,

Inrymt av nostalgi av skriftliga verser

Och försiktigt samlar visdom från de himmelska vallarna;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-02 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP