Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 2013


När livet får färg.

När man står på en klippa med ett stup bara ett fotsteg bak.

När man går utomhus i mörkret, musiken är på max och inget i världen kan knäcka en.

När man ser den första snön falla.

När man gör något aktivt på stranden som att spela volleyboll.

Nr man spelar kort med enbart levande ljus tända.

När man kört ett riktigt tufft träningspass.

När man sjunger högt med en vän offentligt på bussen.

När man känner ångande läppar mot sin hud.

När man ser att julbelysningen är uppe.

När man är på en riktigt bra fest med massor av musik och liv.

När allt liv dör.




Fri vers (Fri form) av aajliin
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-10-02 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aajliin