Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarspråk

Klarspråk.
Hon säger hon vill prata klarspråk.
Hon vill inte spela något spel, inte leka någon lek.
Hon vill bara veta vad som gäller.
Men ju mer hon får veta vad de tänker, ju mer börjar hon tvivla på ifall det är allt.
Om de spelar efter samma regler som hon gör.
För man kan inte undvika att spela eller spelas när man bara är en pjäs i ett sällskapsspel




Fri vers av aajliin
Läst 209 gånger
Publicerad 2017-11-15 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aajliin