Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tida

 

tick tack tick tack tick

tack tick tack tick tack ligg tack

tick tack tick hack tack




Bunden vers (Haiku) av Ardo Wejka
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-10-02 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka