Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Läste en text som Kerstin skrev. Texten har legat i utkast sedan 2017 10 03. Bilden är tagen i stadsdelene Herrhagen i Karlstad augusti 2009.


Kritik på en text (nr 1995) något om skog




Blir tavlan någonsin färdig,
pusslet helt lagt?
Nej, den lämnas som helhet i fragment,
lämnas åt upplevaren
att söka tolka in något i.

Men behöver den tolkas, texten?
Kan den inte bara få finnas där,
att ta del av.
Som en ofärdig skog,
vild och kännbar.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-08-09 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP