Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en olyckshändelse

 

 

 

.....sa han

och styckade hennes kropp

slängde delarna till mat åt fiskarna...




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-03 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja otäckt
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP