Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sådär i all hast...


kyparen! en vilja, tack

jag har försökt
så många gånger att jag knappt minns dem
och jag fortsätter, varje dag!
till ingen som helst nytta

för jag vill ju inte komma över dig
inte än, inte
egentligen, vill bara
fika med dig på ett café och beställa en
vilja till mig, nej två, för säkerhets skull
och du skulle ångra dig, och jag,
jag skulle ge en vilja till dig, men behålla den andra

för då skulle vi båda ha varsin vilja, och vi
skulle vilja ha så mycket, ha
varandra
precis så mycket som jag
vill ha dig, just nu

vill du beställa viljor med
mig, på ett café?




Fri vers av tilla
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-05-29 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tilla
tilla