Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
taizé 1/7-10/7 -06


jag var bara en tonårsklyscha när allt kom omkring

det var som att inte kunna andas
som att bli lite mördad
precis där, på fläcken där (ser du?)
som att få sitt hjärta utskuret,
långsamt och viskande
och sedan slängt, brutalt, i en
papperskorg

och ändå vill jag se dig igen

fast jag måste säga, ärligt, att du
bara påminner mig om det vi aldrig hade, och
aldrig kommer ha

men du, jag vet ju att jag lika gärna kunde få tungan avskuren av dig
för jag tappar ändå talförmågan när du fastnar i mitt synfält

även om det bara är i ögonvrån




Fri vers av tilla
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-08-03 20:10



Bookmark and Share


  Islandir
Det finns ingen rytm och det gör dikten mycket orginel, känns som ord från hjärtat.
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

tilla
tilla