Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 131 (just) nu. Ingen vidare dag på förekommen anledning… @.

1 (ett) space foere 131 […] i… rubrik-

en. En [1] (simulérad) 

tabuléring. Bok-

foering-

en <…> är pågående (just) nu. Nu <117/ /9> before @.

# foere-

cóm-

mër. 

Bok […] inne-

håll-

er (bok-

stav-

en) B – Betýg

foere-

cóm-

mër.

En [1] regn-

ig och små-

tråk-

ig (w/ /%) dag idag… On före TFLS – objekt (formát)

foere-

cóm-

mër.

Fonäti20101k-

èn […] wiktig = wg () är.

Även: important.

Färg-

scma… RGB (w/ /¯\) fyngérar.

MS-DOS [] fungérar. 

Vänlig-

en, farbrorn. 

 

__________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 131 gånger
Publicerad 2017-10-04 18:40



Bookmark and Share


  farbror zwed




¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2017-10-04 18:40 är {formèllt} data info code.
__________




2017-10-04

  farbror zwed



__________
Nu är 2024 text-
er offentlig-
gjorda. 2024/1012 [2] fungérar.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯



2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed