Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Översättaren fundérar.                                     

Språkrekonstruktionen Ba+ bygger på bokstäver typ åäö och ÅÄÖ men den här text-en (bf\ \W) är ingen complètte grammatik-manuál. Inget vidare varmt i skriv-stuga… n (just) nu. Strong <10000/ /29> text […] foerecómmër. 

Okay <121/ /11100> så. Enligt (11100/ /22) manuál-ën. Formèllt nog. Rimlig-ën. Ë (cb) [@] foerecómmër. 

Tecken-

dubbléring {10000/ /37} är (helt) […] okay. WOW är vad SUB och RGB är. Term-en (RGB) […] fungérar. 

Syntes-

en Ba+ fortsätter. Tydlig-en. Okay <121/ /f> foer [.:.] hyphen-minus. 

Okay <121/ /f> foer […] (term-

en) ellips. 

Vänlig-

en, farbrorn.

__________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 142 gånger
Publicerad 2017-10-04 19:19



Bookmark and Share


  farbror zwed
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________

2017-10-04 19:19 är {ae/ /®} ingen factoid. Freud <100/ /29> till-för (bi-gram-m… et) eu – inget [ac] ovanligt <29/ /98> bi-gram.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________

2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed