Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

Jag använder mina händer för att skapa
mina fingertoppar

Ibland är det universum som kommer ut
Ibland bara enstaka stjärnor

Dra ut ljuset
centrumet och organisera
Placera, sen börja.

Allt
för att visa dig min själ




Fri vers av Nerdissta
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-05 00:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oändligt fint skaldat/poetiserat- skrivet med medvetenhet och styrka!
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta