Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner en solsken, ett öde, förenades de på en kaotisk plats

 

 

  • Vänner i USA har skapat en insamlingsinsats så att familjen kan täcka sådana viktiga terapier efter operationen. Människorna mobiliserade och på bara en dag samlades nästan 10 000 dollar. Den unga människans familj berättade att läkare hade tagit bort nästan två tredjedelar av sin högra lunga.Nu nåd apparaten har kopplats from att andas, män han måste gå igenom en lång återhämtning. "Han är en bartender, han gick inte ens ut för att ha kul där, en flicka som berättade att han just hade kommit från bakom baren att få några lådor med vatten och när han återvände, den första utbrott av skottlossning, inte insett är att alla trodde att de var fyrverkerier, vid andra Gusten slog honom också. Om han inte hade lämnat baren hade ingenting hänt, men det var ödet. Första gången vi pratade med tjejen som räddade honom, vem är helt chockad över vad som hände där. När ”Luca” ramlade var det att hon klättrade på honom och när hon lade sin hand på hans rygg fylldes med blod och inte insett var det var och Luca berättade att det kändes som det stark brännande… "Han blev mycket förvånad över Rumänien eftersom det är första gången jag ser rumänerna mycket förenade vid en okänd person.(som karakters drag rumänerna i utomlands ignorera varandra är inte solidariska med sin sak om varför befinner sig i främmande land på res fot, och bara de överlämnar sig till förfogande för marknaden som ”lol” hjälpa andra länder med sin färdighet kunskaper och diplomer. Medan hemma hos sig haunts den bittre vildmarken.)Efter allt det, han som är amerikansk, uppvuxen i Amerika, vill han bara göra sin semester i Rumänien. Vi har släktingar i Rumänien sade han. 

 

  • De flesta gillar Shaorma. När han kommer ut från planet, är det första han gör går till shormery, han säger att rumänerna inte vet hur man gör shaormen. Han är ett livligt barn med en mycket stor själ och alla väntar på att han kommer tillbaka helt. Frisk. ”
  • Han ska åka på semester till Rumänien för att han är mycket förtjust, älskar det landet mer än någonting annat.
  • Hon ringer en ambulans medan drar honom till en säker plats, för att sätta honom ute för världen att öka och satte honom i en ambulans, som inte ens hade säng, satte honom direkt på golven och så fördes han till sjukhuset.
  • . Luca Iclodean, ung man 23 år familjen ursprunglien från Cluj, som i den hemska attacken skjutits i Las Vegas,



Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-05 09:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Märkliga öden tangerar true-tube och visar sitt ansikte... Skeenden som tecknats med realismens närvaro kan vara styrka i att sätta på pränt så som du gör! Bra!
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP