Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är väl ett utkast


Till M

När rummet aldrig är tillräckligt stort
för att vi ska vara ifrån varandra
när varje steg förbi varandras
rygg är en kyss
en smekning
ett omfamnande

Ett förlorat andetag

När varje farväl aldrig tar slut
när hela kvällen är en enda lång
messengerkonversation
och allt
Allt
handlar om nästa dag
nästa dag
nästa dag är allt bra
igen

Imorgon är en till dag
tillsammans

Men så kommer den dag
som aldrig skulle komma
Den dagen
Då rasar det


Vi hade en vecka kvar tillsammans
Fyra dagar
Trettiotvå timmar
som väntade bara på oss

Min värld föll ihop

Jag förlorade allt

Du klarade dig
Du hade för mycket att förlora
för att vara ärlig

Jag var inte en tillräckligt
stor vinst för att du
skulle våga

Och jag var inte ens arg
jag blev aldrig arg

Jag bara väntar
Väntar



väntar

På dig?




Fri vers (Fri form) av Asgeirr Immanuel
Läst 468 gånger
Publicerad 2017-10-06 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel