Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elevens val

Du lilla elev
blott nio år
öppnade ditt hjärta
under lunchen

Berättade om saknad
efter mormor
och din katt
med saklig röst

Funderingar om Döden
frågor utan svar
kloka tankar
som vi delade

Sen sprang du ut
och lekte i solen
skrattande i yster lek

... du berörde mig




Fri vers av AjBi
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-06 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi