Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variant på ett tema, dock ej av Paganini. Variant för läsning, bara inte klassisk musik. Vem som har vilka ärenden, i vilket fall de måste tvånget vara rent personliga, de upplevs ju av någon annan än du.


Variant på ett tema




Jag har mina högst egna skäl
för att vara på plats
och se matchen
i ett sällskap som ditt.

Bara att medan du var där
för att se matchen,
själv var jag där
i mer personliga ärenden.



(Texten har legat i utkast sedan 2017 10 07)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2020-01-17 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP