Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKEN

Mörka moln svävade i skyn
Den tanke jag fick var
att inte någon höjde ett ögonbrym

Tanken for vidare som en karusell
Inte var den speiellt snäll

Så vad kommer tanken ifrån
kan man motarbeta den
För hur du än gör så sitter
tanken kvar sen

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-07 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj