Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är din själ lika ren som snö

Är din själ lika ren som snö
Kan någon säga det
Har vi inte alla något på samvetet
Kan vi alltid gömma oss bakom
det fördålda

Alla ögon man tittar i gömmer en
hemlighet




Fri vers av Knoparemoj
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-07 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj