Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor är bara vibrationer sa hon.


kanske hade hon rätt

vibrationer
i min mobil
och du kan stanna
ett hjärta
vibrationer från
dig,
och mitt hjärta stannar
en sekund för mycket innan
jag hinner undra
varför jag älskar dig än
varför
man kan älska någon
man älskar någon
även efter de blivit
våldtäktsmän




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-08 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver