Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metanoia

Du har blivit ett sår
jag pillar i ibland
som för att se om det blivit
mindre inflammerat
mindre infekterat
som för att se
om jag kommit över dig än




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-20 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver