Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärtemot

Hon är gjord av sten
Han av vatten

Han dyrkar
stängda armar till öppna




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-09 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta