Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönestund

En aftonbön jag ber med kristen sed
fyller snart 15 år, får jag då moped.
Går till skolan med raska steg
hjälper mamma hemma knåda deg.

Fader har jag ej varje kväll
på lördagar blir i dörren, smäll
är det många gossar små med pung
blir pengataskan hemma fasligt tung.

Kristliga ord vrålas det sällan efter
mera då en sång med 2 -takts dofter.

© Bosse 9 oktober 2017.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-09 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten