Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anorexia nervosa.


brännmärkt

sådär som när
man borde vara inomhus
för det är siesta
och min skandinaviska hud
inte tål strålarna
längre och den mjuka
medelhavssanden
bränner under fotsulorna
och jag vill bara springa
bara ångra att jag
klev ut där, tog första steget
alls jag vill ångra mig ångra
det här ångra att jag står
med bara fotsulor mot
finkornig och glödhet sand
utan tillåtelse att
ge upp utan tillåtelse att
gå ifrån gå tillbaka till en sjukdom
de säger jag kan
kan och ska
bli frisk bli fri från




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-09 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver