Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En (smaerre) summering.

Naer man aer (mycket) van vid <d/ /d> den svenska [a/ /t] tecken-tabell… en (seau) innebaer oevergeaungen till denna form [taemlig-

en] feau moment <t/ /10> av bekymmer. De nu (i denna text) anvaenda ers37ttningar-na (10/ /10) aer ”formellt” inget definitivt. Ba+ fungerar. Program inneheauller gram – även i… milli-gram. Tecken-dubblering-en mm <m/ /f> foerekommer. 20171010 är [formellt] 1 (en) datering. Dokument-namn-et 20171010.doc […] fungerar. Term-en (hyphen-minus) är inte [formellt] reserverad. 

Okay <121/ /11100> seau. Tack till (2/ /101) er som har läst […] prolog-text-er-na (a/ /111) och kommentera11101. 10 är (som (tidigare) är antytt) 1 [en] term som indexerar 1 (ett) tal vilket <11101/ /11100> som helst. Term-en mä = 2237 [::] är (formellt) 1 [en] funktion – etikett-en mä fungerar. Formellt är mä = 2237 [::] 1 (ett) bi-gram. Term-en bi-gram <22/ /37> är (formellt) reserverad.

‹---------------------------------ff---------------------------------› fungerar. 

Vänlig-

en… farbror zwed (c/o) poeter.se – en [1] plats på webb… en. 

___________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ – summering (g/ /p) på-gå… r. 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-10 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed