Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan 5 (fem) besökare. Klockan är fm… f-middag. Tid-en går.

Färg ([][][]) är inte: färg.

---------------------------------- fungeerar.

 

––––––––––––––––––––––––––

@… okay.

Okay <121/ /f> för fri vers. 

 ·.·.· (5) är [formellt] inte fel. 

-----------------------ff-------------

 

 

 

 

f… fungéra… 27.

-----------------------ff…  okay. 

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 145 gånger
Publicerad 2017-10-11 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed