Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2037 texter noterade – denna inkluderad… WOW. //////////////

////////////// är ”formell” info. Text-

en är (ae/ /®) på-

börja… d. 

{

main

}

fungérar tydligen.

___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 

 

___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 145 gånger
Publicerad 2017-10-11 01:44



Bookmark and Share


  farbror zwed
_____________________________
Tydlig-
en är 2017-10-11 01:44 okay info.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed