Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
formellt wrong. Syntesen [Ba+] fortsätter. Tydlig- èn. __________________________________


Laborérar ”en [1] aning” med protokoll-form… en. EM är inte

En [1] stol <21/ /111> och 

ett [1] bord <100/ /25> på 

bild-

èn.

[1]… fungérar.

[1]… eaunyeau.

[0]… fungérar.

Bild-

en (bf®) [] är ”tämlig-

en”

blå. Färg (g/ /f) foere-

20111mmèr. Liten (n/ /25) paus

Tecken-

dubbléring(en) mm ärformellt (mycket) important. COLOR [mix] pfa 

@cinnamon (cb) bulle.  

°F – FAHRENHEIT (system) FUNGÉRAR.

Ba+ [program/ /2017] fungérar.

Vänlig-

enthe <101/ /70> FARBROR.

__________ __________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Summéring (g/ /p) på-

går

__________ __________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

------------------------------------ff

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 176 gånger
Publicerad 2017-10-11 18:46



Bookmark and Share


  farbror zwed
________________________________
Datéring-
en 20171011 är {formèllt} viktig. Även: important.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-------------------------------------------ff

2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed