Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälplös

För sista gång lagts,
inget kan bli sagt,
vad kan göras,
medans skrien höras,
när vi möts av svärta inget ser,
men det som finns kvar brinner ner.




Bunden vers av anomali
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-11 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anomali