Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strimma ljus




Nu hörs klockorna ringa
Inför hjärtats beslut
Jag har sett ljus ur en springa
Där allt var mörker förut

Jag som rusat i vanmakt
Utan att komma nånstans
Aldrig drömt eller planlagt
Att nån som du fanns

Du tog så varsamt mitt sinne
Som bara älskande tar
Jag var så ensam där inne
Där jag lämnades kvar

Du är skogsbrynets glänta
Just där solen når in
Mer än en man kan förvänta
Är väl att få bli din

Kanske ödet kan styra
Mer än vilja och kraft
Jag ska ärligt bedyra
All den längtan jag haft

Att någons äkthet få grensla
Att va en del av ”de tu”
Jag har en påtaglig känsla
Att denna någon är du

Nu hörs klockorna ringa
I samstämd tribut
Jag har sett ljus ur en springa
Och vill helhjärtat ut




Bunden vers (Rim) av JJ VIP
Läst 685 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-12 21:26



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Oh fint diktat om längtan att nå ut
2020-09-06

  morgonstjärna VIP
en sådan känsla pennan bär
ovanlig finna här
2019-04-03

    sunnanvind
Glädje och passion i denna!
Vackert samstämt!
2018-01-14

  morgonstjärna VIP
Vackert i rim och känsla
helt fantastisk helt enkelt!

2018-01-05

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så vackert, ej annat att förvänta från en man , en diktare som du.. men detta var ändå en välkommen överraskning att få läsa här i denna tid nu. Tack!
2017-10-18

    ej medlem längre
hoppet i gryningen så fin
2017-10-15

  Boneyfrank VIP
Den var riktig fin.
2017-10-15

    ej medlem längre
Så fin!
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

JJ VIP