Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en text av Steve Lando. Den kommenterade jag så här. Texten på rim är något förlängd, (i gången), för att något bättre, passa formatet.


Kritik på en text (1635) rim om förälskelse





Har inga väninnor som ser sig själva
som 'fagra gudinnor', mående önskan
och andemeningen kan ju vara fin för det.

'Ser du flickan (i gången) där
någon håller henne säkert kär
som solens vandring över himlens valv
under bara fötter golv väl skalv
blott gick hon i högst egen sfär'.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-16 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP