Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...så snart så.

ja eller hur...
vad längtade jag efter?
vad väntade
och vad försvann?
vad skapades långt efter,
när klockan precis börjat ringa
och timman slog hel?
vad lämnades när tiden kallat in vågorna?
vad ropade långt där bortanför?
vem skrek nyss?
vem log igår?
vem dog förra året?
vem grät förut...
och var befann jag mig?




Fri vers av livet...
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-13 21:02



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ja, det här är oerhört fin poesi, som öppnar upp och skapar bilder och känslor vid läsning; kvarlämnar klang, eller är det efter klockans ringning...
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

livet...
livet...