Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden innan.

du som en gång kom,
vart tog du vägen?
gick du hem?
vilken väg tog du?
gick du igenom parken,
genom den upplysta stigen?
passerade du tystnaden?
vad sa den?
frågade den efter mig?




Fri vers av livet...
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-13 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livet...
livet...