Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN LJUVLIGHET ÄR LIKA VACKER I ETT SPRUCKET KRUS

DIN LJUVLIGHET ÄR LIKA VACKER I
ETT SPRUCKET KRUS

Kärleken till dig är som
En tistelblomma
Så vacker men ändå sting i din själ

Men plockar den med försiktighet
För din ljuvlighet kan man sätta i
Ett krus som har gått sönder
Den är lika vacker där som en
Sommardag

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-13 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj