Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattglim

Barbacka rider räven
på månfärgad häst
käften dräglande grinar

När såg du maran rida
din dagdröm på dag
när odonet doftar styggt

Tänk ej på skuggan mer
vanvakad vala rider
barbackaskav av rävbett
det svider

© Bosse 14 oktober 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-10-14 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten