Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen lever bara när vi sover.

kanske är det så,
kanske var detta it,
vägens ände bara ett steg framför mig,
var är drömmen?
var är det som skulle vara evigt,
försvann det med ögonblicket?
har allting varit redan,
men jag då...
varför blev jag lämnad,
varför blir jag fylld med längtan,
är detta vad tiden är?
för drömmen lever, men bara när vi sover,
och när vi vaknar minns vi den,
den fyller oss med längtan,
det ögonblicket kommer igen nästa timme,
men det är en hel evighet tills dess!
...vart är du?




Fri vers av livet...
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-15 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livet...
livet...