Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 15.10-17

Regnpaus
havreskörden förstörd
allt för sent




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-15 13:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om regnets negativa påverkan
Här ruttnar potatisen på åkrarna.
2017-10-18

    Birgersdotter VIP
Ja det har varit allt för mycket regn
2017-10-17

  Anya VIP
Jaa när ska man skörda? Vilket vackert ord...regnpaus.
2017-10-16

  Njord
Vacker sista rad.
2017-10-16

  RitaBrunner
Sicket nedrans väder vi har!
2017-10-15

  limerick
Kanske borde du få korn på vete eller råg?
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP