Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska

 

rostfritt och molnfritt

och ostraffat underhållsfritt

inrutat långt liv




Bunden vers (Haiku) av Ardo Wejka
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-16 22:16



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Starkt skaldat!!! Bra
2017-10-22

    ej medlem längre
Ett poem som mästerligt röjer undan verben, och se på de stumma rimmen. Se hur de understödjer fångenskapen. Allt blir till en tydlig helhet. Orden verkar ...
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka