Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F2 (152) ”JUST” NU. ENLIGT ”MANUÁLen” – Ba inte fel. @… OKay

týdlig(en).

Färg-

schema (map) foere-cómmmër.

OKay <121/ /70> Foere

Georgia [25  

___________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lund (town) enligt manuál(en).

___________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Dokument-

namn-

et B111111 {7} fungérar.

___________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

Ba+ fungérar.

___________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

-------------------ff

Se även: www.poeter.se 

-------------------ff

 

____________________________________

 MARG:JUSTÉRING(en) är (ae) .

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 155 gånger
Publicerad 2017-10-17 17:22



Bookmark and Share


  farbror zwed
|
{
Tecken-
foeljd-
en 20171017 <> 17.22 foere-
cóm… m… mèr.
_____________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
}
|
WOW… a programming Language (Ba+) – týdlig-ën.
_____________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
@… CB (cb) – cinnamon [(ó\ \Ó)] bulle.
-ff- FUNGÉRAR.
®… ae INTE AE – foerstås.
------------------------------ff – WOW.
______________
—————————
-------------------· fungér1027. F8 (ø) et | c.
________________________________

2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed