Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kvarglömt porträtt.

vi målade porträttet tillsamans, 

Du föreviga,

Du står som ett skrivet om,

Och lever i ett förevigt skall,

Du andas genom tiden,

Och din längtan är en tidens förfall.

Du försvinner om dagen och återkommer när natten börjar gå mot gryning,

Tiden var en minut bort,

och jag kände det,

Det höll på och dö...

Jag dog där och då,

Sedan dess har jag bara levt,

Bara längtat,

Du föreviga,



 

 




Fri vers av livet...
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-17 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livet...
livet...