Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2057 texter, denna inkluderad. % forecommèr.

Ingen lång text. [] forecommér.

Rhyming… door for more (W) [E] et | c.

___________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

20171018 fngërar.

CMYK (%) before: Ba – för trött eller sömnig.

___________________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 




Fri vers av farbror zwed
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-18 02:16



Bookmark and Share


  farbror zwed
Lakrits
on ALUMINIUM (folie) är
som vet inte (ac) vad. Lakrits = Ls /
\ fungéra27 / måhända. Även: eventuellt.
¯¯¯¯¯¯¯¯
________
¯¯¯¯¯¯¯¯
Bach NOT Beethoven – Ba before: Baron {28+} et | c.
CB (cb) cinnamon bulle.
------------------------ff.

2017-10-19

  farbror zwed
8x sömnig innehåller öm – gömma <> n y c k e l.
C y k e l-
n y c k e l.
{
|
}
@… z.
Å… ä.
Ø. ÖVERSÄTTARE (mättare) [MÄTARE] ||
···
:::
---
__
¯¯
Ta
det
roligt, det
är ingen (0) ko

is-
en.
----------------ff. Em not EM (em)
SCHEMA
––––––––––––––––––––––––––(OCT)
2017-10-19

    ej medlem längre
en lakritspipa .)
2017-10-18

    ej medlem längre
annorlunda - men rolig
Ba - för trött eller sömnig.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed