Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enligt Einsteins relavitetsteori så förflyttar man sig bakåt i tiden om man färdas fortare än ljuset, okänd upphovsman


Einsteins relavitetsteori (klassisk limrik)

There was a young lady named Bright
she traveled faster than light
one day she took away in relative way
and returned the pervious night




Bunden vers (Limerick) av Kungskobran VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-18 16:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Låter lite försvenskat
Som adlad till Natt o Dag?
;}
2017-10-21

    ej medlem längre
rumtiden ja..det krökta rummets rumtid
osannolik snabbhet
kanhända i framtiden

sambandet
en slocknad stjärna som imploderar
ett svart hål

2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP