Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag höll på

Jag höll på
jag höll på
fast jag visste att det var meningslös
att gråta
över livets förgångna historier
fortsatte jag
att memorera i minnets fotoalbum
och tittade på bilderna
som lämnade min existens
för länge sedan






Fri vers av Minona
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-18 18:41



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Texten lyckas på ett väldigt starkt och visuellt vis fånga en tydlig känsla som känns igen. Formuleringarna, dispositionen. Mycket bra.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona