Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödpenna och suddgummi


Leken blir blod
då barn blir hund. 

Kliver över sina stupade vänner.
Kliver över stupade ovänner.
De är alla lika i dammet. 

Namnet svävar genom världen,
landar hos en mor
som hängt tvätt
på linor. Där ska den torka
fruktansvärd
som hennes liv. Gråten
värker hennes ben förlamar. 

Hon ska
treva sig fram 

som en blind
i en basar. Ingenting 

hon känner
med fingrarna 

kommer någonsin
vara han.

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 377 gånger
Publicerad 2017-10-19 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson