Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 19.10-17

Rosenknopp
räddad undan frosten
förgänglighet




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-19 08:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Nää så fint att knoppen blev räddad. Gillar intensiteten i texten.
2017-10-22

    Dan Myrbeck
Finstämt skildrat
2017-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku med höstkänsla, snart är alla rosenknoppar ett minne blott!
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP