Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av #metoo kampanjen


Dessa övergrepp på kvinnor äcklar mig

Vad är det med dessa män
hur känns dom igen
vad är det för typer
som av detta njuter

Dom skulle känna på
hur det är att bli kladdad på
då kunde dom kanske förstå
hur det känns att bli kladdad på

Det måste få ett slut
dom måste veta hut
vi måste alla hjälpas åt
vi sitter i samma båt

Befria oss från dessa kräk
helt utan mjäk
låt dom förstå
att stryk dom kan få

Låt mobbningen ta fart
låt oss ha en gemensam start
att mobba dom ut
så att det får ett slut

Män av detta slag
fyller mig med obehag
dom äcklar mig med sitt sätt
och borde skjutas rätt o slätt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-19 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
äcklar felstavat i titeln. var det med flit?
2017-10-22

    ej medlem längre
:) ett hett tema och bra
funkar som en brandfackla tycker ja
fast mobbning inte okej
och lynchning av en sån grej
uppfostran är en viktig sak
som terroristen spak

ursäkta grötrimmen

Bra rimmat av dig
och temat är bra
det är viktigt att stämma i bäcken
och inte i ån
det pågår i skolorna

:)


2017-10-20

  Fulbergarn
Vet nog vad jag tycker
men det finns ju de som inte fattar
2017-10-20

    Tommy M
Så den som olovandes har klappat en kvinna på stjärten (armen?) - obs, ingen handling som jag försvarar! - ska få stryk, mobbas och avrättas...? Ska pryglet och mördandet utföras av myndigheterna eller av folkmobben?

Bevare oss för ett sådant "rättspatos"!


2017-10-20

  Ric
Vad hände med bevisats skyldig innan man döms? du menar att en jävla pöbel på nätet ska hänga ut män offentlight på detta vis, med namn och hela skiten, utan rättegång. tänk nu för en sekund om oskyldiga pekas ut? varför har inte polisanmälan gjorts i många av dessa fall? Martin Timell kan mycket väl vara skyldig men det vet fan ingen utav oss och oavsett vilket borde han isåfall polisanmälas och dömas i enlighet med vårt (haltande men likväl) röttssystem och inte via en galen pöbel. tänk om det vore du som blev anklagad via nätet, offentligt och med namn? vore det ok? rättssäkert? nej just det, det är inte så rättvisa ska skipas. tänk efter lite vetja.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP