Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trans


Så stor min kropp är
vill den ändå lyfta
och flyga ut.
Jag håller i mig.
Jag vet inte varför.
Kanske är det något jag ska göra.




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-20 10:44



Bookmark and Share


  Hurdler Kenning
Lämna bubblan, flyg!
2017-10-27

    Lars J
Känner igen den känslan du beskriver och då är man på topp. Det är framsidan med att leva nära sina känslor att uppleva en eufori, men det finns en baksida också....
2017-10-26

  Den skrivande tysta
Vacker dikt och bild. Naket, ärligt.
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP