Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt och fel

Så berätta för mig skillnaden mellan rätt och fel
Jag förstår inte riktigt idén
Det är bara hur vi ser det
Bara hur vi är som varelser
Ibland är det värsta normalt
Ibland är det normala något vi aktar oss ifrån
Mängden har alltid rätt eller hur
När millioner tror då borde vi tro
Det som är simplast är oftast bäst
Men vi älskar att komplicera verkligheten
År och dagar från att förstå någon annan
År och dagar från att försöka förstå någon annan




Övriga genrer av indieBella
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-20 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella