Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Futten

Det iskalla hatet växer
snart är det lilla fönstret
fyllt av slokande isblommor.

ingen vågar andas
mot främlingen
vågar ingen le

Kedjad av sina fördomar
faller mänskligheten
i den grav som obetänkt
grävdes i längtans mörker.

© Bosse 21 oktober 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-21 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten