Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På morgonen

På morgonen försvann rösten
som gick på knä
det var alldeles stilla
och natten var ingenting
som man kunde göra åt

Ännu en gång påbörjades
en ny episod
med nya frågor och svar
värdet av det känsliga
tog sin kropp




Fri vers av Minona
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-22 14:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande!
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona